Σελίδες

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΔΗΜΟΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ



ΚΑΛΕΣΜΑ
Για το χώρο στάθμευσης στο Λιμάνι

Η αναβολή της δημοπράτησης του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στο Λιμάνι, κάτω από το Φάρο, αποτελεί ένα πρώτο βήμα στην κατεύθυνση της οριστικής ματαίωσής της από πλευράς των εργαζομένων της πόλης.
Στη θετική αυτή εξέλιξη πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι δυνάμεις που συσπειρώνονται γύρω από τη Δημοτική Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΗΔΑΣ) και τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία (ΝΑΣ).
Συνολικά η πρόταση για απόδοση του χώρου στην ελεύθερη πρόσβαση εκ μέρους των κατοίκων και τη στάθμευση χωρίς αντίτιμο αλλά και η συγκεκριμένη δράση μας συνάντησε την απόρριψη από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων που ανήκουν στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τις άλλες δυνάμεις του Ευρωμονόδρομου.
Αυτό ήταν κάτι το αναμενόμενο, όλοι τους ορκίζονται στο όνομα της «ελεύθερης» αγοράς, υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων δημόσιας περιουσίας, γης, παραλιών, δασικών υποδομών, κοινωνικών τομέων κλπ.
Όμως κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία και κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους πήραν μέρος στο συμβολικό αποκλεισμό του ΟΛΑ επιβεβαιώνοντας όμως αυτό που υποστηρίζει η παράταξή μας, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κομβικό σημείο. Η επίτευξη του στόχου μας για στάθμευση χωρίς αντίτιμο, απαιτεί :

τη μαζική και αγωνιστική παρουσία
των εργαζομένων και των φορέων
την Τετάρτη 21/1/09 και ώρα 11 πμ μπροστά στον Ο.Λ.Α


για να απαιτήσουμε την οριστική ματαίωση της δημοπρασίας και την απόδοση του χώρου στο λαό της Αλεξ/πολης και της Περιοχής.
Εμείς υπογραμμίζουμε ότι δε συμφωνούμε ούτε με την πρόταση της Δημοτικής Αρχής και άλλων παρατάξεων ο χώρος στάθμευσης να πάει στο Δήμο και το αντίτιμο στάθμευσης να το επιβάλει ο Δήμος.
Σε περίοδο οικονομικής κρίσης πρέπει να μπει φραγμός στα νέα χαρατσώματα είτε από το κράτος είτε από την ΤΑ (Δήμους και Νομαρχίες).

Αλεξ/πολη, 19/01/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου