Σελίδες

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

3 σχόλια:

  1. Εδώ η εισήγηση της ΟΛΜΕ σε αρχείο pdf:
    http://olme-attik.att.sch.gr/files/annprelme/4selidoGSELME042010.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εδώ το κείμενο προσθήκη:
    http://olme-attik.att.sch.gr/files/annolme/prosthikieisigisi30042010.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταταρίδης Γιάννης6 Μαΐου 2010 στις 11:01 μ.μ.

    Από το αεροδρόμιο, όπου περιμένω την αναχώρηση μου για Αθήνα, νιώθω την ανάγκη να ενημερώσω τους συναδέλφους για την απόφαση της Γ.Σ. που κατεβάζει η Α ΕΛΜΕ Έβρου στη Γενική Συνέλευση των Προέδρων που θα γίνει σημερα.
    Δυστυχώς η συμμετοχή στη Γ.Σ δεν είχε τη συμμετοχή της Γ.Σ της προηγούμενης εβδομάδας, η οποία πραγματικά μας εξέπληξε ευχάριστα και ήταν σημάδι πως οι συνάδελφοι είναι αγανακτισμένοι απο τα νέα μέτρα της κυβερνήσης. Παρ'όλα αυτά πρέπει να ομολογήσουμε πως η αντίδραση αυτή ακόμη δεν έχει μεταμορφωθεί σε απεργιακό κλίμα, μιας και οι περισσότερες απόψεις ήταν συγκρατημένες. Όλα αυτά συνέβησαν στη Γ.Σ. της 27ης Απριλίου.
    Στη Γ.Σ της 5ης Μαΐου, το κλίμα ήταν πένθιμο. Τα τραγικά γεγονότα εκείνης της ημέρας, σκίασαν τη Γ.Σ. η οποία δεν είχε την αναμενόμενη προσέλευση. Επομένως πραγματοποιηθήκε ανοικτό Δ.Σ. με τη συμμετοχή περίπου 20 συναδέλφων και με δικαίωμα λόγου σε αυτούς. Πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος και μέσα απο διαφωνίες και συγκρούσεις, τελικά υπερψηφίστηκε ομόφωνα (4 μέλη ψήφισαν ναι, απο τα 4 παρόντα, μετά την αποχώρηση του συν. Βαλάση) το πρόγραμμα δράσης της ΟΛΜΕ.
    Ταταρίδης Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή