Σελίδες

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Διοικητικό Συμβούλιο 29/1/2011

Πραγματοποιήθηκε στις 29/1/2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00 στα γραφεία της Α' Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. Έβρου (Μαργαρίτη Κουταβού 8) έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο κατά το οποίο αποφασίστηκαν ομόφωνα:
α) Να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση την Πέμπτη, 3η Φεβρουαρίου 2011, και ώρα 19:00 στο 4ο Γυμνάσιο Αλεξ/πολης
β) Να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δ.Σ. με το Δήμαρχο Αλεξ/πολης και την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου για το ζήτημα των συγχωνεύσεων-καταργήσεων σχολικών μονάδων, αλλά και για την προώθηση των υπόλοιπων προβλημάτων εκπαίδευσης της περιοχής.
γ) Να δρομολογηθεί συνάντηση και συνεργασία με τους φορείς του Γυμνασίου Πέπλου (Δ/ντη, Σύλλογο Γονέων κ.ά.) για την από κοινού αντιμετώπιση του ενδεχομένου να κλείσει το σχολείο με τις επικείμενες καταργήσεις των «μικρών» σχολικών μονάδων.
δ) Να υποβληθεί εγγράφως αίτημα προς το Περιφερειακό Δ/ντη Εκπ/σης, κ. Κελεσίδη Γεώργιο, ώστε να μας γνωστοποιήσει τις προθέσεις του και τις τυχόν εισηγήσεις που έχει δεχθεί σχετικά με κατάργηση-συγχώνευση σχολείων στο Ν. Έβρου.
ε) Να οργανωθεί (στις 5 ή 6 Μαρτίου 2011) εκδήλωση βράβευσης για τα παιδιά των συναδέλφων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. την προηγούμενη σχολική χρονιά.
Δικαιολογημένα απόντες από τη συνεδρίαση ήταν οι συνάδελφοι: Φακούδης Ευάγγελος, Χαψιάδου Μαρία και Ταταρίδης Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου