Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΧΑΜΕΝΩΝ ΩΡΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣΑ΄  Ε.Λ.Μ.Ε.  Ν. ΈΒΡΟΥ                                               Αλεξανδρούπολη, 15-4-2014
      

 
Δήμητρας 19, Παλαιό Νοσοκομείο                                          
68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ                                                       
e-mail: a.elme.evroy@gmail.com                                                      
blog: http://aelmeevr.blogspot.com                                             

                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι:
     Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αποφάσισε (με βάση την 139628/Γ2 (ΦΕΚ τ.Β 2530) Υπουργική Απόφαση και το ΠΔ 170/13 (ΦΕΚ τ.Α΄274) την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών λόγω κατάληψης για τα σχολεία της περιοχής μας την Τετάρτη 23,την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Απριλίου.
    Έχουμε ήδη τονίσει ότι πρόκειται για μια υποκριτική και τιμωρητική απόφαση απέναντι στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς από τη στιγμή που οι σύλλογοι διδασκόντων έχουν ήδη φροντίσει για την αναπλήρωσή τους. Το υπουργείο Παιδείας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για τις εκατοντάδες χαμένες διδακτικές ώρες εβδομαδιαία, λόγω των κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό, για τις οποίες δε γίνεται καμία απολύτως αναφορά.
     Ζητήσαμε με ανακοίνωσή μας, αλλά και σε συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης την ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία εξέλιξη.
     Για τον λόγο αυτό και για να μη δημιουργηθούν τελευταία στιγμή επιπλέον προβλήματα στον οικογενειακό προγραμματισμό καθηγητών και μαθητών, το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Έβρου κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας για την Τετάρτη 23,την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Απριλίου από τις 11:00πμ μέχρι τις 14:00μμ, συμπληρωματικά με τις στάσεις εργασίας που κηρύσσει η ΟΛΜΕ για τις ίδιες ημέρες από τις 8:00πμ μέχρι τις 11.00πμ.
Ευχόμαστε καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους!
GIA%20TO%20DSΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                  ΚΑΛΙΘΡΑΚΑ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου