Σελίδες

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Μετασυνεδριακή Γ.Σ. Προέδρων ΕΛΜΕ

Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. Έβρου, στην ανοικτή συνεδρίαση που έγινε στις 25/6/2010 στο 2ο Γυμνάσιο, με θέματα Η.Δ. τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Μετασυνεδριακής Γ.Σ της ΟΛΜΕ αποφάσισε:
- Να υπερψηφίσει τον απολογισμό της ΟΛΜΕ με 5 υπέρ και 1 κατά (Δραμανίδου)
- Να υπερψηφίσει το πρόγραμμα δράσης της ΟΛΜΕ για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά με 4 υπέρ και 2 κατά (Βαλάσης, Δραμανίδου)
- Να καταψηφίσει ομόφωνα τον Οικονομικό Προϋπολογισμό της ΟΛΜΕ, εξαιτίας της απόφασης που πάρθηκε στο 14ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ για αύξηση της συνδρομής κάθε μέλους της ΕΛΜΕ στην ΟΛΜΕ, απο 15€ σε 18€.
- Σχετικά με την εγγραφή της Β΄ ΕΛΜΕ Πειραιά στην δύναμη της ΟΛΜΕ, υπήρξαν 2 υπέρ (Ταταρίδης, Μπίκος), 2 κατά (Δραμανίδου, Φακούδης) και 2 λευκά (Βαλάσης, Καλόγερος) και το ΔΣ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο να ψηφίσει κατα συνείδηση, αφού δει το γενικότερο κλίμα στη Γ.Σ.

Τις αποφάσεις αυτές, μετεφερα στη Μετασυνεδριακή Γενική Συνέλευση Προέδρων ΕΛΜΕ, που πραγματοποιήθηκε στις 28/6/2010, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Novotel.
Σε μια μαραθώνια Γ.Σ. η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 9.30, όμως ξεκίνησε στις 11 μόλις διαπιστώθηκε απαρτία και κράτησε μέχρι τη 1 τα ξημερώματα.
Εκτός απο τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Α' ΕΛΜΕ, έθιξα το ζήτημα της διακοπής της αποχής απο τα βαθμολογικά κέντρα, καθώς και το θέμα της αποζημίωσης που προβλέπεται για μη χρήση θερινής αδείας των συναδέλφων που θα κληθούν να βγάλουν αποτελέσματα των μαθητών της Γ΄τάξης, όταν ανακοινωθούν οι βαθμοί των πανελλαδικών.

Τελικά στη Γ.Σ. καταψηφίστηκε ο απολογισμός της ΟΛΜΕ, ενώ υπερψηφίστηκε το Πρόγραμμα Δράσης για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά. Επίσης υπερψηφίστηκαν ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός για το νέο έτος. Τέλος υπερψηφίστηκε η εγγραφή της Β΄ ΕΛΜΕ Πειραιά στη δύναμη της ΟΛΜΕ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, μπορείτε να τα δείτε στο site της ΟΛΜΕ: www.olme.gr


Ταταρίδης Γιάννης
Εκπρόσωπος της Α' Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. Έβρου στη Μετασυνεδριακή Γ.Σ. Προέδρων ΕΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου